Topkleding voor een topsporter

Ik ben helemaal verslaafd aan sporten. Mijn lichaam afbeulen en de endorfines door alle aderen van mijn lijf voelen stromen: heerlijk. Je kunt mij dan ook zo goed als dagelijks in de sportschool vinden. Een actief leven is helemaal mijn ding en net doordat het zo belangrijk is voor mij wil ik toch ook enkel het beste van het beste dragen tijdens het sporten.

Iedereen die meent dat het echt niet uitmaakt wat je draagt tijdens het sporten die heeft duidelijk nog nooit alles gegeven. De juiste kleding kan een wereld van verschil maken en net dat duwtje geven om toch maar weer een topprestatie neer te zetten. Wat is goede kleding dan? Kleding die een goede pasvorm heeft, comfortabel zit, vocht afdrijft en liefst er ook lekker stoer uit ziet. Klinkt alsof iets dat niet zo moeilijk te vinden moet zijn. De realiteit is echter helemaal anders. Ik heb jaren verschillende types kleding uit lopen proberen om toch maar net de goeie match met mijn lichaam te vinden. Nooit tevreden geweest over iets.

Gelukkig werd ik door een vriend op de sportschool aangeraden om toch eens wat kleding van Gorilla Wear uit te proberen. Na een beetje rond surfen bestelde ik een aantal shirts en sindsdien kan ik niet meer zonder. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar voelt ook geweldig aan. Niet toevallig ook zijn mijn prestaties sinds ik voor Gorilla Wear kies er enkel op vooruit gegaan. Ik ben een echte fan!