Met de hometrainer eenvoudig, fietsend fit.

Een hometrainer is een ideaal fitnessapparaat om fietsend aan uw conditie te werken of wat gewicht te verliezen. Een hometrainer is eenvoudig aan uw lengte aan te passen door het zadel met een knop of hendel in hoogte te verstellen. De meeste hometrainers beschikken over verschillende, makkelijk te bedienen, programma’s waardoor ze geschikt zijn voor ieder fitnessniveau. Een stevige intervaltraining, herstellen van een blessure of even rustig bewegen tijdens het televisie kijken, met een hometrainer is dit allemaal geen probleem. De intensiteit van de training is via een display op het stuur makkelijk aan te passen zonder de training te moeten onderbreken. Dit maakt een hometrainer een eenvoudige en veelzijdige oplossing voor iedereen die graag, fietsend in zijn eigen huis, aan zijn conditie en gezondheid werkt.

Voor iedere situatie een passend model

Door de ruime keuze uit verschillende modellen is er voor iedere woonsituatie wel een passende hometrainer te vinden. Bij www.fitwinkel.nl zijn ook inklapbare hometrainers leverbaar. Deze zijn eenvoudig in te klappen waardoor ze makkelijk onder een bed of in een kast opgeborgen kunnen worden. Een kleine woning hoeft dus geen bezwaar te zijn om een hometrainer aan te schaffen. Er zijn ook modellen met wieltjes leverbaar waardoor de hometrainer aan de kant te rijden is.

Geschikt voor iedere portemonnee

Een hometrainer hoeft niet duur te zijn. Bij fitwinkel.nl zijn hometrainers te koop in verschillende prijsklassen. In vergelijking tot een abonnement bij de sportschool is een hometrainer financieel gezien een aantrekkelijke optie.